Jule-rock-party på Arne B MusiCclub

19. november 2019

Bad Boy Boogie er klar med AC/DC til svendborgenserne den 29.november
(Foto: sydfynsfotograf.dk)

 

Der står både AC/DC og ZZ Top på plakaten fredag den 29.november på Arne B MusiCclub.

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

De har gjort det før, og nu gør de det igen. To lokale hårdslående rock-orkestre indtager scenen på Arne B MusiCclub til en aften som i den grad skyder julen i gang.
– Vi havde stor succes da vi i september kørte konceptet med de to bands samme aften, så nu gør vi det igen den 29.november – og denne gang kan man komme og holde sin julefrokost på stedet med efterfølgende rock’n’roll på scenen fra kl.20, siger restauratør Jan Rudbæk som selv står på scenen som forsanger i aftenens første band ZZ Topless.

Texas bluesrock
Vi kender dem som de to langskæggede blues-rockere fra Houston, Texas, gemt bag mørke solbriller og med guitar og bas i front for ZZ Top. De spiller blues-rock og har gjort det i over 40 år med deres storhedstid i 70’erne og 80’erne.
– Der er simpelthen ikke noget federe end at have sit eget spillested og så samtidig kunne gi’ den gas på scenen i sit eget ZZ Top jam-band, smiler Jan Rudbæk som starter aftenen med at gi’ publikum en god gang Texas-blues med sin sit orkester ZZ Topless som god stabil opvarmning til Bad Boy Boogie’s AC/DC maskine.

– Det er anden gang vi spiller sammen med Bad Boy Boogie, og det har faktisk været så stor en succes at vores koncept med to bands er blevet hyret til andre arrangementer, siger Jan Rudbæk.

 

AC/DC tribute
Når Texas-støvet har lagt sig, går aftenens hovednavn på scenen kl.22 med en hyldest til verdens måske største hardrock band nogensinde: AC/DC.
Bad Boy Boogie har givet flere koncerter på det populære spillested med deres AC/DC tribute orkester, og hver gang formår de lokale rock-drenge at få taget til at lette. Bandet fyrer den så meget af, at det ganske enkelt er uundgåeligt andet end at lade sig rive med af den helt særlige stemning omkring de australske rock-koryfæer AC/DC.

– Jeg tror godt jeg kan garantere, at det bliver en aften hvor der både bliver tryk på i baren og på dansegulvet, når vi åbner dørene til noget af et startskud til julen på Arne B MusiCclub den 29.november, lyder det fra Jan Rudbæk.

Du kan se julefrokostmenuen på Arne B MusiCclub’s Facebook side eller ringe og bestille bord på tlf. 62 22 47 83. Der er fri entré til både koncerten med ZZ Topless og Bad Boy Boogie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php