Klimavenlig rejseform på kunstens vinger

23. november 2019

 

AF JANNIE SCHJØDT KOLD, BAGGÅRDTEATRET

 

Den klimavenlige rejseform vinder indpas, og også på teatret satser vi på nære rejsemål. Med vores fiktive rejsebureau B-TOURS tager vi denne vinter blandt andet til Gudmekongernes Gilde. Du har nok hørt om GOG.

Men vidste du, at Gudme engang var Skandinaviens største by?

Den 28. november rejser vi sammen tilbage i tiden, når arkæolog fra Svendborg Museum Per O. Thomsen fortæller om 500 års generationer af fyrster i Gudme og deres forbindelser til Romerriget. Hvor kom de fra, og hvor forsvandt de hen? Vi sidder i hallen og spiser som konger og dronninger – økologisk. Og dernæst beretter journalist og forfatter Erik Nielsen beretter med udgangspunkt i sin bog Gudmekongerne – bogen om GOG.

Vi oplever, at publikum gerne vil være med på legen. At opleve steder, de kender helt forvandlet, eller at få adgang til steder, man normalt ikke kommer. Som retsbygningen i Svendborg, hvor vi i den 26. marts 2020 får besøg af manuskriptforfatteren til tv-serien Bedrag. Hvor tit får man lov at spise i Retten i Svendborg?

Til januar stikker det helt af. Vi forvandler nemlig Tåsinge til Sydspaniens solkyst en kold januaraften i 2020! Så hvis du er med på at lege charterrejse, vel at mærke 70’ernes charterferie i middelhavslandene, hvor enhver dansker med respekt for sig selv tog med venner på ferie, så tag med B TOURS til Costa del Sol den 23. januar.

Genoplev paella, sangria og en tur i poolen med alt, hvad der hører til af pinlige rejseguider, et par gæster der måske er skuespillere, fællessang, kulørte lamper og store Yvonne-hatte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php