Kork & Godt ..

24. november 2019

 

Naturen & Work2gether i Tinghuset åbner op for etape 2

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG – work2gether

 

Indsigt med udsyn! Dette er dogmet bag udviklingen af Buen, som er anden etape af Work2gether i det gamle Tinghus. Buen, som bygning kaldes til daglig, er 170 m2 og er nabo til Far & søn, har kig til SAK, Litteraturhuset og Gårdbutikken — og ligger i det der er ved at blive et nyt Kultur- og designdistrikt i Svendborg.

Buen er udviklet, efter mange henvendelser fra byens erhvervsliv, der ønsker at være en del af det nye fællesskab, og som samtidig har et behov for eget kontor, dele coach- og terapilokaler eller mødefaciliteter.

Buen der ligger i den smukke Tinghushave, er samtidig omkranset af en fantastisk Blåregn. Naturens healende kraft kan ikke genskabes kunstigt, så skal vi fungere optimalt, er det bare med at komme ud i naturen et par timer. Men vi kan dog mærke at når vi stimulere alle sanser med naturlige elementer og materialer i indretningen, så fungerer vi bedre på arbejdspladsen. Derfor arbejder vi med sten, linoleum, kork, mos, træ, planter og godt lys. Jeg ser dette som et supplerende kosttilskud til vores beboere, og jeg tror på at man bliver mere effektiv.

I Buen finder du bla. 50 m2 Svensk mos, derudover, at stimulere sanserne, fungerer akustisk, og i et smukt samspil med planterne i Orangeriet virker som et CO2 opsamlende element. Vægge med tavlemaling, så ideerne hurtigt kan nedfældes, et podcast-studie midt i en dansk bøgeskov, coach-rum og i underetagen er et fotostudie på vej. Ligesom hovedhuset er Buen indrettet med design fra mange nye talenter. Flere af vores leverandører har allerede fået så stor opmærksomhed, at de kan mærke det på forretningen. Derfor kan flere af produkterne købes i cafeen eller gennem huset. Work2gether smager nemlig af Sydfyn og støtter ildsjæle

Huset rummer allerede 20 spændende virksomheder med en stor diversitet. Vores medlemmer spænder fra Concept artists, musikbooker, grafikere, animators, forfattere til konsulenter inden for ledelse og udvikling, urban udvikling mv. Stine og Morten dirigere de mange aktiviteter i et levende hus, hvor virksomheder og personligheder vokser og udvikler sig — og opnår den kritiske masse, der giver en større synlige i forhold til medier, samarbejdspartnere og nye kunder fra hele Danmark.

I cafeen skabes den rette stemning for møder, netværk og fordybelse. Derfor udvikler der sig et unikt netværk mellem beboere og de mange eksterne brugere af huset og vi oplever at dette skaber mere forretning til os på Sydfyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php