15 år med Folk for Folk i 2020

5. december 2019

 

AF JENS HOLGERSEN, FOLK FOR FOLK

 

Folk for Folk har i 14 år hentet folkemusik til Svendborgs musikglade indbyggere. Vi har sørget for en scene til lokale, regionale og internationale musikere. Vi fortolker begrebet folkemusik meget bredt. For vi vil gerne præsentere så meget og så god musik som muligt. Og vi kommer vidt omkring: Folksongs, blues, roots, viser, singer-songwriter og folke- og spillemandsmusik fra mange lande. Det er i alle årene blevet godt modtaget af publikum.

I 2017 modtog foreningen en Danish Music Avard, som Danmarks bedste folkemusik spillested. I 2020 fejrer Folk For Folk 15 års jubilæum. Mere om det, for 2019 er ikke slut endnu.
Tirsdag den 3. december kan man få Historien om 10 guitarer. Når Svendborgs guitarfænomen Jan Schønemann og sidemanden fra Zenobia Martin Rauff spiller på og fortæller om deres fantastiske instrumenter.
Som afslutning på efterårssæsonen 10 december er det lykkes at få fire af de dygtigste folkemusikere til at spille. De kalder sig Svensk Folkejul og spiller magiske traditionelle nordiske julesange.  En lille pudsighed er, at tre af disse elitemusikere er blandt de mange nye tilflyttere, som strømmer til Svendborg for tiden. Den svenske sanger Emma Björling, multimusikeren Poul Amaliel og bassisten Søren Lund. På violin og mandolin er det skotsk-australske Hal Parfitt-Murray.

I 2020 er Folk For Folk klar med endnu en række skønne koncerter, med musikere fra både ind-og udland. Det er hver tirsdag kl. 20 på Arne B Music Club. Man kan bestille mad inden koncerterne og første gang bliver den 28. januar.
Programmet er lagt og der er meget at glæde sig til.

folkforfolk.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php