Velvære til vinterfødder

9. december 2019

ANNONCE

 

Har du egentlig tænkt over, at vores fødder i måske højest tre-fire måneder om året får lov at blive luftet i et par sandaler, i bare fødder på stranden eller hjemme på græsplænen. Resten af året er de lukket inde i både sokker, sko og støvler. Og når vi samtidig går på fødderne i noget der ligner godt og vel 300 kilometer om året, så burde vi nok gøre os selv og vores fødder den tjeneste at tage en tur forbi fodplejeren en gang i mellem.

 

Flere typer fodbehandlinger
Mette Kabell er fodplejer og har sin egen klinik Fodpleje i Centrum i Brogade 31 midt i Svendborg. Hun har også årets måske bedste julegaveidé, som kan gives til både hende og ham – en lækker og nænsom forkælelse af dine fødder.
– Mange kommer hos mig lige op til sandal-sæsonen, men faktisk er det her om vinteren at vores fødder har endnu mere brug for pleje. Fødderne er hele dagen lukket inde og luften er tørrere hvilket får vores hud til at tørre ud, siger Mette Kabell som derfor tilbyder flere typer fodbehandling i forhold til årstiden.

– Udover almindelige fodbehandlinger kan man få en kombination af fodmassage med efterfølgende scrub med Aloe Vera og bambus. Det fjerner alt det tørre hud og gør fødderne virkelig bløde bagefter. Det er den ene kombi-behandling. Den anden behandling er også med fodmassage hvor fødderne efterfølgende sættes i et kar i 10 minutter med smeltet parafin, som er opvarmet til 55 grader. Når de har været det, så danner parafinen ligesom en tynd blød skal om fødderne, som så efterfølgende fjernes, og dine fødder føles blødere end nogensinde. Det er en helt utrolig god behandling som benyttes bla. mod hælerevner, forklarer Mette Kabell.

 

Gavekort til ’fod-forkælelse’
Mette Kabell åbnede Fodpleje i Centrum i januar måned, og lige fra starten har det både været mænd og kvinder der har fundet vej til klinikken.
– Mine kunder kommer igen, og det er et rigtig godt tegn på, at mange ’opdager’ hvor vigtigt det er at holde sine fødder sunde og velplejede, fortæller Mette Kabell som også mærker en stigende interesse i at glæde andre med et besøg på klinikken.

– Man kan købe gavekort til fodbehandlinger med fodbad i urtesalte, massage med blødgørende olier og cremer, som vil være en rigtig god idé som jule eller adventsgave. Og det kan lige så godt være fra hende til ham som omvendt. Det koster 350 kr. for en almindelig behandling og 460 kr. for en luksusbehandling, og så får man også halvanden time hvor man bare kan læne sig tilbage og lade sig forkæle, smiler Mette Kabell.

 

fodplejeicentrum.dk

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php