Møde i de rigtige omgivelser

13. december 2019

 

AF THOMAS JUNKER WIBERG, work2gether.dk

 

Det er med rum og indretning, som med mødet mellem mennesker. Det er i de første 15 sekunder, man vurderer hinanden og føler sig tilpas – eller ikke. At ankomme til et slidt mødelokale med en kande sløv kaffe på bordet, kan hurtigt ændre den ellers gode opfattelse af dig og din virksomhed.

Derfor har vi i Work2gether skabt alle typer af mødelokaler i Tinghuset — med plads til alt fra 2 til 80 personer. Du finder lokalet til den intime samtale eller coach-rummet, hvor sanserne stimuleres af lammeskind og et blødt lys med en bøgeskov i baggrunden. Bestyrelseslokalet med det elegante røget egetræsbord, skåret af én stamme. Ønsker du at signalere mere aktivitet eller agilitet, kan du vælge vores workshoplokale med ergonomiske sadelstole eller podcast-rummet, der er en del af vores Mix-used koncept (??). Buens undervisningslokale, hvor parken udenfor vokser med ind i rummet — med mulighed for individuelle opstillinger ligesom i vores imponerende Tinghussal. Og selvfølgelig arbejdscafeen, hvor vores baristaer serverer byens bedste kaffe. Her kan du også møde os andre, der driver virksomhed, arbejder med kultur, eller bare har behov for et sted, at fordybe sig med en opgave.

I november fik vi endelig indviet vores coach- og behandler-zone, med de første indflyttere. I denne måned byder vi velkommen til Troels Mortensen fra Svendborg Rabbits, der er rykket ind i herreværelset, samt Christian Van Deurs, der er ved at skabe et spændende konceptkontor i sin stræben efter at omdanne Svendborg til en FN verdensmåls-by. Meget forskellige nye medlemmer, men alle med en energi, der smitter, som med garanti vil få succes ved at være end del af huset — og som vil bidrage til at skabe mere vækst på hele Sydfyn.

Har du gode ideer, der kan skabe vækst lokalt, så kig forbi Stine til en kop af byens bedste kaffe. Hos Work2gether er vi agile, og vi bestræber os altid på at finde denne helt rigtige løsning på dine ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php