Musikalske decembergodter fra Giant Steps – og på vej mod et jubilæum

5. december 2019

 

AF PIA BLOHM, GIANT STEPS

 

Inden det nye år for alvor banker på døren, har Giant Steps et par musikalske godter i posen, som du ikke må undvære. Torsdag d. 5. december kl. 20 sætter den storswingende og opfindsomme pianist Kathrine Windfeld sig bag klaveret. Hun har skabt sig et stort navn både i Danmark og i udlandet med sit bigband. Denne aften er hun dog en del af Løvdal/Windfeld Quartet, men det bliver det bestemt ikke ringere af. At Windfeld så oven i hatten skal møde fødebyen Svendborg, giver ganske sikkert ekstra brændstof i ovnen.

 

Allerede et par dage efter i forbindelse med arrangementet Lunzz & Lun Jazz lørdag eftermiddag d. 7. december er der besøg af Nulle & Bjarke Falgren. Nulle, som er en legende med sin fantastisk udtryksfulde og swingende klarinet, har spillet verden tynd de sidste 50 – 60 år i et utal af sammenhænge, og Bjarke Falgren, 4 dobbelt grammyvinder og en af landets bedste og mest anerkendte violinister, er blevet kaldt Svend Asmussens arvtager. Torsdag aften d. 12. december slutter musikforeningen sæsonen med et brag af en koncert – nemlig det traditionsrige decembertilbud Giant Steps Dream Jam. Et helt specielt og uforudsigeligt møde med en håndfuld eftertragtede musikere, og hvor ingen skal vide sig bombesikker på aftenens udskejelser. I årets udgave har en af dansk jazz’ ypperste saxofonister Jan Harbeck fået lov til at sætte sit drømmehold, og her finder man bl.a. ingen ringere end trommeslageren Stefan Pasborg. Samme aften afslører Giant Steps sit overdådige jubilæumsprogram for vinter/forår 2020, hvor foreningen fejrer 20 års fødselsdag.

 

Læs mere om efterårets koncerter i det aktuelle koncertprogram, der kan hentes på bl.a. Arne B, Svendborg Bibliotek og på www.giantsteps.dk. Mød desuden Giant Steps på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php