Er du fornuftig nok til en ny elbil fra Opel?

18. december 2019

ANNONCE

 

Svendborg Motor & Co. A/S er klar til at præsentere helt nye skud på elbil-stammen først i det nye år.

 

Nicklas Bendtner er ikke umiddelbart den første man i en tv-reklame forbinder med gå ind ad døren til en Opel-forhandler for at se på ny bil. Den spritdømte tidligere landsholdsspiller er ikke just den rollemodel vi forestiller os kører afsted i sin nye Opel.

Du har måske allerede set den reklamekampagne som Opel kører i øjeblikket, hvor Nicklas Bendtner træder ind hos en Opel-forhandler og gerne vil kigge på en ny Opel, hvorefter forhandleren låser Bendtner ude af butikkens bagindgang.
– Pointen i den utraditionelle reklame er, med et glimt i øjet, at ikke alle er fornuftige nok til en Opel, som alle dage har stået for ’tyske kvalitetsbiler til fornuftige priser’, siger Allan Holmbech som er salgschef ved Svendborg Motor & Co. A/S på Odensevej 24-26 i Svendborg.

 

Meget mindre CO2 udledning
Opel er en bil med mange fornuftige egenskaber, som henvender sig til den kvalitetsbevidste billist. Ham eller hende som stiller en række krav til produktet og som har nogle forventninger til komfort, funktionaliteter, brændstoføkonomi og udstyr.
– Vores kunder kommer i dag yderst velforberedte når de skal se på en ny bil. Ofte har kunden gjort sig sine overvejelser og i mange tilfælde allerede truffet sit valg inden vi møder dem i udstillingen. Så her skal vi som forhandler først og fremmest lytte til kundens behov. Og det er vi gode til, siger Allan Holmbech.

En af de ting vi som forbrugere og billister har stor fokus på, er brændstoføkonomi og hvor meget CO2 bilen udleder. Vi er blevet meget mere bevidste om, at om ganske få år vil der langt fra køre så mange benzin eller dieselbiler mere på vejene, og derfor gør vi os også vores overvejelser om vores næste bilkøb skal være en el eller hybridbil.
– Man har i EU vedtaget en ny lov som betyder, at fra 2022 skal CO2 udledningen fra biler være reduceret så meget, at det simpelthen ikke længere kan betale sig at producere flere benzin eller dieselbiler. Det er en udfordring som alle europæiske bilproducenter må forholde sig til. Hos Opel har man derfor lavet et program, som handler om, at man i 2022 har konverteret stort set hele produktionen over på el eller hybridbiler. Og holder visionen, så vil den sidste benzindrevne Opel formentlig forlade samlebåndet på fabrikken med udgangen af 2021, fortæller Allan Holmbech.

 

El eller hybrid?
Medarbejderne i Opels udviklingsafdeling har uden tvivl mange timer stående på overarbejdskontoen, når de nu ganske snart kan præsentere de nye elbiler ude hos forhandlerne. Allerede i januar 2020 vil man kunne se og prøve den spritnye Opel Corsa og senere på året også Opel Astra – begge som elbiler.
– Vi glæder os meget til at kunne vise de nyeste skud på stammen fra Opel her i vores udstilling på Odensevej. Så for at ’gøre plads’ til de nye modeller, så kører vi resten af året en kampagne, hvor vi ’tømmer lageret’ om man så må sige. Det betyder, at man kan købe en helt ny bil med en rabat ud over det sædvanlige. For eksempel kører vi kampagne på en ny Opel Corsa med alt det udstyr man forventer til 130.000 kr. Den ville normalt koste 160.000 kr.
Ligeledes har vi en Opel Astra st.car. som normalt ville koste 270.000 kr. men som lige nu kan købes til 200.000 kr. Det er virkelig skarpe priser, lyder det fra Allan Holmbech som tilføjer, at der udover de nye elbiler som kommer i januar, også kommer både nye benzin- og dieselbiler fra Opel – og så får man også den spændende Opel Grandland X i udstillingen. En plug-in hybridbil som der er stor efterspørgsel på.

– Den nye Opel Corsa, som kommer i det nye år, er på ren el og kører op til 330 km. på en opladning. Det oplagte valg, når man primært kører bykørsel eller kortere ture. Til gengæld er der nogle helt særlige egenskaber ved en plug-in hybridbil som Opel Grandland X.

– Hybridbilen har både en el- og en benzinmotor og skifter automatisk mellem at køre på benzin og el. Den kører på el, så snart der er nok energi på batteriet, og når der ikke er det, så skifter den til den benzindrevne. Opladning kan så forgå hjemme, på arbejdspladsen eller på ladestationer, forklarer Allan Holmbech og opfordrer til at komme forbi og se eller prøve en tur i en ny Opel eller Suzuki hos Svendborg Motor & Co. A/S.

 

svendborg-motor-co.dk

 

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php