Der bliver fest i gaden til sommer

19. december 2019

(Foto: Christian Dan Jensen)

 

Knasten fylder 25 år til sommer. Det skal fejres!

 

AF CHRISTIAN DAN JENSEN

 

– Uden en masse glade børn og forældre, gode folk i bestyrelsen og engagerede medarbejdere,
gennem alle årene, var det ikke lykkedes, stråler daglig leder af Knasten, Claus Bang, som har været med siden den spæde start i 1995. Han glæder sig særligt meget til sommer, når Værestedet Knasten i Kirkestræde på Thurø kan fejre 25 års fødselsdag.
– Den præcise dato er ikke fastlagt endnu, men der bliver nedsat et festudvalg, der får lov til at give den gas, lover Claus Bang.

 

25 år med plads til leg og fordybelse
Værestedet Knasten blev oprettet i 1995 af en forældrekreds til børn på Thurø som et privat fritidstilbud/forening for børn i 3. til 6. Klasse. Hver dag myldrer her med børn og liv og glade dage fra middagstid til sidst på eftermiddagen, som er i det tidspunkt Knasten holder åbent.
Igennem årene er stedet blevet mere og mere etableret, hvor børnene i dag kan boltre sig udendørs med basketball, moon-cars og freestylere, minigolfbane, bålsted og shelterplads og fordybe sig indendørs med spil, værksted og andre sunde kreative aktiviteter.
– Udover at børnene kommer her efter skole og leger og udfolder sig kreativt, så vil vi også gerne tilføre noget læring. Det gjorde vi blandt andet i sommer med et førstehjælpskursus for børn, hvor de får et indblik i hvor vigtigt det er er at kunne hjælpe andre mennesker i en nødsituation, siger Claus Bang som ser frem til en festlig dag til sommer.
– Gennem årene kan vi mærke hvor meget det betyder med et sted som Knasten på Thurø. Her er både plads til leg og fordybelse – et åndehul i hverdagen for de mange børn som kommer her. Og så er vi lykkelige over at have så fantastisk en beliggenhed, som her i Kirkestræde på Thurø, hvor vi har grønne omgivelser hele vejen omkring os, smiler Claus Bang.

 

Følg med på Knastens hjemmeside www.knasten-thuroe.dk, hvor datoen for fødselsdagen til sommer bliver meldt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php