Dokumentarfilm om post- og passagerbåden Hjortø

11. maj 2009


En ny dokumentarfilm laves om den gamle post- og passagerbåd Hjortø
(Foto: Jens Lohman)
www.hjortø.com

Projektbeskrivelse Hjortø
Fjernsynsforeningen CV

Den 1. august i år er det 100 år siden, der blev indgået en kontrakt mellem Det kgl. danske Post- og Telegrafvæsen og postfører Niels Hansen Rasmussen om fast postbådsfart mellem Hjortø og Ærø-damperen.
I den anledning laver produktionsselskabet FJERNSYNSFORENINGEN (se vedhæftede CV) i samarbejde med postbådens bådelaug og Svendborg Museum en dokumentarfilm om post- og passagerbåden “Hjortøs” historie. (Se vedhæftede projektbeskrivelse).

Produktionsomkostningerne beløber sig til ca. kr. 200.000. Dette beløb søges tilvejebragt via fonde.TV2Fyn har stillet kr. 80.000 til rådighed til produktionen og Danske Banks Initiativpulje har bevilget kr. 40.000 til produktionen.
Dette beløb overrækker filialdirektør Uffe Staal Knudsen, Danske Bank Svendborg til bådelauget ved en lille højtidelighed torsdag den 14. maj 2009 klokken 14.00 om bord på postbåden ud for Det gule Pakhus.

Med venlig hilsen
Postbåden “Hjortøs” Bådelaug
Kjeld Søberg
Egensevej 11, 5700 Svendborg
Tlf. 62 20 12 31 mobil 24 20 11 45

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php