Nordens største fødevaremarked for 8. gang i Svendborg

15. juni 2009


www.kulinarisksydfyn.dk


Kulinarisk Sydfyn byder for 8. gang velkommen til Nordens største Fødevaremarked på havnen i Svendborg.
Download program


Denne sidste weekend i juni, den 27. – 28. juni, sætter Kulinarisk Sydfyn traditionen tro alt ind på at synliggøre og markedsføre fødevarer af høj kvalitet. Producenter og formidlere af kulinariske kvalitetsprodukter appellerer til alle sanser, når de udstiller deres produkter og varer. Der serveres mad med holdninger og kulinariske oplevelser så englene synger. Udvalget af økologiske produkter bliver i år rekordstort. Foruden Kvalitet med stort K prioriteter Kulinarisk Sydfyn bæredygtig produktion og forarbejdning.

Fødevaremarkedet vil i år være befolket af omkring 140 lokale, nationale og internationale udstillere. Fra udlandet kan vi bl.a. byde velkommen til Slowfood Skåne og Slowfood Lübeck.

Nordisk Ostefestival er en kvalitetskonkurrence mellem unikke nordiske osteprodukter, som afvikles på Kulinarisk Sydfyns Fødevaremarked.
Bedømmelsen finder sted søndag kl. 11 – 13.30, og der vil efterfølgende være mulighed for at smage og købe ostene hos de udstillere, der er repræsenteret på markedet.
Vores øl Kulifilippa som frigives på Fødevaremarkedet 2009, er brygget af Gundestrup Mejeri og Bryghus i samarbejde med Svendborg Bryglaug. Øllet kan købes i telt A og B.
Som noget nyt vil Kulinarisk Sydfyn være vært for forskellige aktiviteter for børn. Det drejer sig bl.a. om ”Fiskekig” med fisk og skaldyr fra fjord og bælt med tre biologer. ”Hjælp, sundhedsplejersken kommer!” – gode ideer til sund mad. ”Smagseksperimentarium”, ”Grøntsagsquiz”, ”Land møder by” og ”Skattejagt” med lækre smagprøver for børn. Tag børnene med og hold øje med de kulinariske overraskelser i børnehøjde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php