“People, Pots and Birds” i Odense

28. juni 2009


Bramgæs, grafik på akvarel, Tilde Louise Carlsen

Fra 7.-19. Juli er de tre sydfynske kunstnere, Line Carlsen, Tilde Carlsen og Søren Baun på Filosofgangen med skulpturer, maleri, grafik og keramik
To søstre og den enes mand. Og vidt forskellige udtryk. Det er, hvad der venter publikum i 14 dage på Filosofgangen 30 i Odense, en udstillingsbygning tegnet af Hanne Kjærholm. Det er Line Carlsen, Tilde Carlsen og sidstnævntes mand, keramiker Søren Baun, der er gået sammen om hver at vise deres arbejder gennem de seneste år i samme rum.
Line Carlsen viser først og fremmest sine figurative skulpturer, der med underfundig humor og udpræget empati, fortæller historier som beskueren selv kan bygge videre på. Line Carlsen har sit eget galleri i Lundeborg, Galleri Line C., hvor også hendes grafik, malerier og akvareller har fået plads. Men på udstillingen ”People, Pots and Birds” er det søsteren Tilde Carlsen, der indtager vægpladsen med malerier, akvareller og grafik, bl.a. “Fugle i åbent rum” som er en serie akvareller med koldnålsraderinger af fugle fra Øhavsstien i det sydfynske øhav. Fuglene kan ses som et sindbillede på menneskets frihedstrang. I den sorte streg, som koldnålen giver, fastholdes de, som et fikspunkt i det abstrakte landskab.Søren Baun bidrager med brændefyret stentøj.  Han har siden 1980 arbejdet med at brænde med levende ild. Det er en brændingsproces, hvor man arbejder med den meget aktive -og nogle synes lidt voldsomme – proces med ilden, men som til gengæld giver nogle resultater, man ikke får ved andre teknikker. Stentøjet bliver meget levende i udtrykket og også mere uforudsigeligt, når vejr, vind og ild kæmper sammen med kunstneren om det definitive udtryk.Søren Baun debuterer netop d. 27. juni på den censurerede udstilling KS i Thistrup.Udstillingen ”People, Pots and Birds”er åben alle dage undtagen mandag fra 7. juli til 19. juli kl. 11-17.
Alle tre kunstnere kan iøvrigt besøges på hjemmesiderne:
www.baunkeramik.dk
www.tildesign.dk og www.tildeart.dk
www.linecarlsen.dk
og på deres adresser efter telefonisk aftale.
Tilde og Søren +45 62 24 48 06
Line +45 62 25 35 28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php