Snoren klippet

28. juni 2009


Trafikminister Lars Barfoed (K) klipper snoren til motorvejen til Svendborg
(Foto: mitsvendborg.dk)

I høj sol og blæsevejr kunne svendborgenserne fredag middag hilse den nye motorvejsforbindelse Odense – Svendborg velkommen. Det skete ved et festligt arrangement med musik, taler og gratis økologiske is fra Skarø, samt en flot afslutning med fremvisning af miljøvenlige biler.
Snoren blev klippet af Trafikminister Lars Barfoed (K) som i sin tale lagde vægt på, at motorvejsprojektet er blevet gennemført med særlig hensynstagen til miljø og omgivelser. Trafikministeren nævnte i den forbindelse de særlige hensyn der er taget til hasselmusens stadige eksistens i området.  Den nye motorvej har kostet 1,7 millarder kroner.

Se billeder fra motorvejsåbningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php