Kulinariske fristelser for 8. gang

29. juni 2009


Godt 15.000 mennesker besøgte
Kulinarisk Sydfyns fødevaremarked her i week-enden
(Foto: mitsvendborg.dk)
www.kulinarisksydfyn.dk

Se billedserie fra Kulinarisk Sydfyn 2009


For 8. gang bød Kulinarisk Sydfyn velkommen til Nordens største fødevaremarked i Svendborg. Omkring 140 lokale, nationale og internationale udstillere bød på gastronomiske fristelser i alle afskygninger. Hele arrangementet var i år flyttet fra de trange kår på Havnepladsen til de større og mere rummelige områder ved Nordre Havnevej. Dermed fik Svendborg Kommune for første gang taget de områder i brug som nu er gjort byggemodne og klar til investorer. Og det er i fin balance med byudviklingen netop at bruge disse områder til midlertidige løsninger, som det store fødevaremarked i week-enden.
Der var der heller ingen tvivl om, at den nye beliggenhed var mere velegnet til et arrangement af denne størrelse. Mindre køer og bedre fremkommelighed var tydeligvis blevet bedre i år, sagde flere af de gæster som mitsvendborg.dk talte med.
-Det er muligt at der er hyggeligere lige på havnekajen, men i år får vi meget mere ud af at gå rundt og nyde de mange spændende boder. Sagde Morten Kaspersen fra Nyborg til mitsvendborg.dk.
Også manden som står i spidsen for Kulinarisk Sydfyn og det store fødevaremarked Mikael Hansen er i dag en glad mand.
– Jeg er utrolig glad og lettet over, at vi igen i år har kunne tiltrække samme antal mennesker som sidste år. Udtaler Mikael Hansen til mitsvendborg.dk
– Vi har været lidt pressede siden vi den 26.maj fik besked om at vi ikke kunne lægge arrangementet på Frederiksøen, men med en fantastisk behjælpelighed fra Svendborg Kommune er det lykkedes at få alle ender bundet sammen. Vi skylder en stor tak til alle som har været behjælpelige med at få arrangementet til at køre så godt som det gjorde. Siger Mikael Hansen.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php