Et musikalsk pust fra de varme lande

27. juli 2009


Svendborg Stadsensemble Jakadaba Project kan opleves under Svendborg Festdage den 4. august i Maritimt Center, havnepladsen ved Ærøfærgen.
Under overskriften DANCEhALL THE NIGHT kan Svendborg Festdage-publikummet tirsdag aften d. 4. august opleve et musikalsk pust fra de varme lande på kanten af havnebassinet. Sydfyns hovedstad smelter for en aften sammen med musik af den anden verden, når de to spændende lokale bands Bjørn Woldby Brazilian Group og Svendborg Stadsensemble Jakadaba Project sætter kursen mod det sydfynske øhav for at ende i en rundtur på de syv verdenshave.
Svendborgensere og turister opfordres til at rejse med og ikke mindst slå sig løs på dansegulvet denne aften i Maritimt Centers pakhus, hvor Svendborg Festdage sætter fokus på verdensmusikken.Bjørn Woldby Brazilian Group har skabt en herlig legeplads, hvor det sprudler af energi og kærlighed til den sydamerikanske kultur. Fra São Paulo gennem metropolen Rio de Janeiro over Espírito Santos, Bahia, Recife til Piauí er der varme, sprøde rytmer på spil – så mange at det bliver svært ikke at vugge med, når de først for alvor slippes løs i form af Bossa Nova, Samba, Choro, Baião, Frevo, Maracatú, Congada og Xote.
Kvintetten består af Bjørn Woldby: guitar, Thomas Finsrud: klaver, Anders Medin: tenorsax,
Lasse Christiansen: bas, Bjarke Dalager: trommer.

Svendborg Stadsensemble Jakadaba Project leverer farverig og råswingende verdensmusik fyldt med sprøde, saftige afrikanske rytmer iblandet smukke passager. Det 8 mand store orkester samt de 2 charmerende vokalister dykker ned i algiersk pop, ghanesisk highlife, sydafrikansk jive og tager en smuttur over Atlanten til Cuba for at krydre repertoiret med en knivspids vuggende salsa – mens ensemblet tillige lader en nordisk jazz- og rocklyd skinne igennem, specielt i de originale kompositioner.

Ensemblet består af Bitten Guldbjerg og Trine Lund Sørensen:vokal, Lars Rasmussen: guitar,
Peter Bom Mikkelsen: keyboards, Johan Herskind: bas, Anders Ringgaard: trombone,
Pjotr Egholm: sax, Asbjørn Kamban: trompet, Gert Hjuler: percussion, Henrik Tap:
trommer.    
Svendborg Festdage 2009
DANCEhALL THE NIGTH
tirsdag d. 4. august kl. 19.30
Pakhuset, Maritimt Center, Havnepladsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php