Opera for småfolk

13. februar 2008


”Undergrunden” er et professionelt dansk miniature-operaforetagende,
s
om har eksisteret i 30 år. Det hører ikke til de mest omtalte i medierne,
men det har en vigtig plads i kulturbilledet.
Læs mere om ”Undergrunden” her: www.undergrunden.cc/page.php
Onsdag d. 13. februar kl. 15.00 i Borgerforeningen, Musikteatret Undergrunden:
Operaen om Rødhætte f
or børn på 3 – 8 år.
Gratis billetter fås på børnebiblioteket fra onsdag d. 6. februar.
Her i sangens år inviterer Svendborg Bibliotek børn på 3 – 8 år på opera.I Operaen om Rødhætte har  Undergrunden frit bearbejdet det kendte eventyr og gjort historien og personerne levende med musik, som de har klippet og sammensat fra de største operaklassikere.
Hver af eventyrets personer har fået tildelt sin personlige komponist, så musikken bliver en del af personligheden. Rødhættes mor er fortalt af Rossinis musik, den farlige jæger er beskrevet gennem Wagner, jægeren lyder som Mozarts Papageno og lille Rødhætte er stadig så ung, at hun har mange slags musik i sig. Operaen om Rødhætte er en dukkeopera, hvor dukkerne bliver ført af operasangerne Kaja og Niels Pihl, som giver dukkerne stemme, samtidig med at de selv bliver en del af fortællingen. Operaen om Rødhætte er dukketeater og opera for børn, der både får dem til at gyse og grine – og er et sjovt bud på en anderledes Rødhætte. Musikteatret Undergrunden kan fejre 30 års jubilæum til april, og Svendborg Bibliotek er glade for, at vi endnu en gang kan præsentere børn i Svendborg for dukkeopera med Kaja og Niels Pihl, det entusiastiske ægtepar bag musikteatret. De er begge uddannede operasangere,l og teatret spænder over et bredt repertoire fra eksperimenterende nyopsætninger over klassiske operaer og operetter til opera for børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php