Arbejds- og idegruppe om Tankefuld

29. september 2007


Susanne Riber og Christian Dan Jensen 29.09.2007Onsdag den 3. okt. kl. 17-21 inviterer Svendborg kommune til dialog-workshop i Egense forsamlingshus. Det skal handle om den nye landskabsby Tankefuld.
Tankefuld er et 800 hektar stort område mellem Rantzausminde, Faaborgvej, Højensvej og Ryttervej. På mødet skal drøftes flere emner, som har betydning for udviklingen af landskabsbyen Tankefuld. På mødet vil Christian Dan Jensen fra By og Land-Sydfyn og Susanne Riber, som repræsentant for Egense-Rantzausminde beboerforening, foreslå at der oprettes en arbejds- og idegruppe, der skal bestå af folk med interessse i den nye bydel. Arbejdsgruppens formål vil være, at opsamle input fra alle borgere med interesse i udviklingen af Tankefuld, og videreformidle i direkte dialog med Svendborg kommunes planlægningsafdeling. Vi håber at mange møder op, så vi kan være med til påvirke udviklingen.
Vi lægger op til en bred debat, og opfordrer alle med interesse for sagen om at komme med deres input her på bloggen. Alle input vil således blive opsamlet af arbejdsgruppen og kanaliseret videre i beslutningsprocesserne.

Susanne Riber og Christian Dan Jensen

Se også Tankefuldprojektets hjemmeside og tilmeld dig nyhedsbrev på:
www.svendborg.dk/Tankefuld

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php