Wasa Express på Harders

14. februar 2008


Giant Steps og Rytmisk Råstof præsenterer ”Wasa Express”
www.giantsteps.dk  
www.harmonien.net

Wasa Express indtager Svendborg
Torsdag d. 14. februar byder Svendborgs to musikforeninger Giant Steps og Rytmisk Råstof velkommen til en nostalgisk koncertaften med Wasa Express – et af Sveriges kendte jazzrockorkestre fra 70’erne.  Bandet er tilbage i fuld vigør og stadig med høj musikalitet, humor og et forrygende show. 30 år er gået og gendannelsen i 2004 er blevet startskuddet til en ny æra, hvor de bl.a. har udgivet 2 nye skiver og en tredje er på trapperne.
Utallige gange optrådte kvartetten på Fyn, hvor især det hedengangne Hansens Værtshus i Odense lagde lokaler til, og Wasa Express’ popularitet var så stor, at man måtte komme flere timer inden spillestedet åbnede og stå i kø for at være sikker på at få en plads. Det blev også til koncerter på Roskilde Festival og Montreux Jazzfestival.
Nu er Wasa Express igen i Danmark, og torsdag aften kan gamle fynske fans og evt. nytilkomne lægge vejen forbi spillestedet Harders i Møllergade og få sig en uforglemmelig oplevelse i selskab med den legendariske trommeslager Åke Eriksson, der for fuld power, sammen med de øvrige musikere, giver smagsprøver fra et årelangt originalt repertoire af fusion og rock.  Foruden Åke Eriksson medvirker Ulf Börjesson: vokal, Bo Hallgren: keyboard, Tomas Berglund: guitar og Mikael Berglund: bas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php