Svendborg Kommune sender forslag til Frivilligpolitik i høring

29. september 2009

Svendborg Kommune information. 

Socialudvalgsformand Ulla Larsen udtaler:

– Det er min opfattelse at Frivilligpolitikken vil kunne udgøre et solidt og stærkt fundament, som fremtidens samarbejde mellem de frivillige sociale foreninger og organisationer og kommunen kan bygge på.

Svendborg Kommune har i samarbejde med de frivilliges paraplyorganisation Frivilligrådet udarbejdet forslag til Svendborg Kommunes kommende Frivilligpolitik.

Forslaget er udarbejdet i tæt dialog med de enkelte frivillige sociale foreninger og organisationer, der hen over foråret og sommeren har været inviteret til fokusgruppeinterview, spørgeskemaundersøgelse og temadag, hvor de har fået mulighed for at komme med input til politikken.

Udarbejdelsen af forslaget til Frivilligpolitikken har ifølge Ulla Larsen været en spændende proces, der med al tydelighed viser, at Svendborg Kommune har en stor og engageret frivillig sektor.

Ulla Larsen:

– De frivillige har deltaget aktivt i processen med et stort engagement. Se blot temadagen på Hotel Svendborg, hvor mere end 70 aktive frivillige mødte op for at deltage i debatten.”Socialudvalget behandlede den 16. september forslaget og besluttede at sende det i høring.

Ulla LarsenSocialudvalgsformand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php