2000 m² stort legeland åbner den 3.oktober i Svendborg

28. september 2009


Fyns største legeland åbner i Svendborg på lørdag den 3.oktober
www.bowlnfun.dk


Se flere illustrationer her


Lørdag den 3. oktober åbner Bowl´n´Fun Svendborgs nye 2000 kvm. legeland. Det bliver Fyns største legeland med aktiviteter som trampoliner, cykelbane, boldbassin, klatretårn, svævebane og meget mere, udtaler centerchef John Eggert.
-Vi har længe ønsket os et legeland i Svendborg, da vi synes, det passer helt perfekt ind til vores andre forlystelser, bowling, gokart og laser zone. Vi har nu en bred vifte af god underholdning for alle aldersgrupper og en familierestaurant, som på det kulinariske henvender sig til både børn og voksne.

-En stor del af det øvrige center har også været igennem en større renovering. Der er kommet helt ny restaurant samt toiletfaciliteter, og baren er flyttet til en ny central placering i midten af centret, fortsætter den stolte og glade centerchef, der ikke kun glæder sig over legelandet men også til den kommende højsæson, hvor julefrokosterne ligger lige rundt om hjørnet.
Åbningen af legelandet fejres den 3. oktober fra kl. 11.00 med gratis entre for børn med forældre. Vi glæder os til at vise de mange aktive børn vores tre etagers soft play område med ruchebaner, boldbassin, klatretårn og svævebane. Der er også et boldområde, hvor børnene kan spille alle slags boldspil, en cykelbane med ét hjulet cykler og crazy bikes. En kæmpe hoppeborg, trampoliner og et stort boldområde med 10.000 skumgummi bolde og 12 kanoner, så boldene flyver omkring ørene på en.

-På vores hjemmeside www.bowlnfun.dk kan der snart læses mere om legelandet samt programmet for åbningsdagen, afslutter centerchefen John Eggert, der glæder sig til at byde alle børn og forældre velkommen på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php