Euforisk balkan-rock-show med Tako Lako

29. september 2009


www.giantsteps.dk

Energisk og rytmisk avanceret. Dybt originalt og en lille smule vanvittigt. Verdensmusik, jovist, men påmonteret en god del hiphop, rock, pop og balkan – tilført humor og nerve. Det er selvfølgelig det københavnske band Tako Lako der her er tale om, og som nu er på vej til Svendborg for at møde de mange sydfynske fan ved en koncert i Giant Steps torsdag d. 1. oktober på Arne B.
 

På serbisk betyder Tako Lako noget i retning af ‘hvor svært kan det være’, men selvom det totalt krydrede univers lyder legende let, når de syv uimponerede musikere pumper af sted med Ognjen Curcics teatralske operakanon af et stemmeorgan på forreste parket, skal man ikke tage fejl af kunsten.  

På live-scenen har det opfindsomme tabernakel høstet massiv anerkendelse, hvor det sammenlignes med grupper som Gogol Bordello, Balkan Beat Box og norske Kaizers Orchestra. Fest, farver og forhøjet blodtryk er fast inventar ved de euforiske live-shows, og med en selvironisk tilgang til lyrik og performance betragtes bandet som et af undergrundens mest nyskabende. En fræk, vild og hårdt swingende koncert, hvor det kan bestemt anbefales at tage danseskoene med, er lige om hjørnet. 
Foruden sangeren
Ognjen Curcic medvirker Søren Stensby: violin, Malene Brask: klarinet, sax, Andreas Broby Jensen: harmonika, Philip Zubin Hormozi Køppen: bas, Christian Paulsen: percussion og Mark Falgren: trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php