Vores by – Svendborg på My Space

25. februar 2008Læs Susannes indlæg ”Vores by” her: Vores by


Susanne Nissen er blogger. Hun er stedkendt i “blogosfæren” eller “blogland” som det kaldes af kendere, og hun kommunikerer med mennesker overalt i verden.

Susanne har deltaget i en blog-konkurrence på internet siden My-Space hvor hun har sin egen profil:  www.myspace.com/frunissen

Temaet for konkurrencen var: ”Min by”, som meget naturligt og aktuelt med stor fornøjelse bringes her på mitsvendborg.dk
Blog-konkurrencen går ud på, at man får et emne/en blogtitel og så skriver man en blog udfra det. Når man er færdig og har postet bloggen – som alle skal poste på den samme dag og ikke må poste før, så er man diskvalificeret – så vender man tilbage til den blog hvor emnet blev annonceret, og skriver at nu har man postet sit indlæg.
Den der kommer først med dette vinder ganske enkelt retten til at bestemme den næste
blog-titel.
Hvad er en blog egentlig for noget?
Weblogs – eller bare blogs – er hjemmesider med samtale- og kommunikationspotentiale. Den der skriver bloggen kaldes en ”blogger”. Weblogs skrives af mennesker, der sætter ansigt på og lægger stemme til.Weblogs er samtidig også sociale medier. Det er almindelig skik, at blogs linker til andre blogs og indgår på den måde i netværk med andre bloggere. På weblogs kan læserne kommentere på det, bloggeren skriver – og på den måde bliver weblogs til hjemmesider med plads til samtaler.

Christian Dan Jensen
mitsvendborg@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php