Frank Jæger i ord og toner på biblioteket

11. marts 2008


Læs mere om Frank Jæger

Onsdag d. 12. marts kl. 19.30 byder Svendborg Bibliotek på en aften, hvor Frank Jægers smukke digte står i centrum. Det er jazzorkestret ”Gulløvs Marionetter”, som har sat hans digte i musik. Der sælges billetter fra d. 27. februar.
Musikken er netop udgivet på en ny cd med titlen ”Refleksioner ved mit rosenbed”, hvor komponisten Ole Gulløv har sat 12 af Jæger´s digte i musik.  Orkestret  består  i øvrigt af garvede jazzmusikere f.eks. Maj-Britt Madsern, Bjarne Roupé, Jimmi Roger Pedersen, Kim Kristensen og Lisbeth Diers. De  drager nu  i anledning af Sangens år  rundt i landet  med Frank Jægers sanselige  naturbilleder for at fornøje os alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php