Nisser mod global opvarmning

30. november 2009


Præsenterer:


www.svendborgteater.dk
Bestil dine billetter her

Spilles:
1. (forpremiere for UNICEF)
2. (Premiere)
3. og 4. December kl. 19.30 samt 5. og 6. december, hver dag kl. 14 og 17.
Med eventyrligt afsæt i kalenderbogen “Decemberdagbog til en ven” og forestillingen “JuleRejsen” fra 2006, skal vi igen til Julefamiliens stemningfabrik på Nanokbjerg i NiclausLand. Den ny generation Signe og Umulius Pusling har overtaget arbejdet, men alting sejler bogstaveligt.
Den globale opvarmning er nået Nanokbjerg. Kuldekanalerne, der sørger for at temperere mennesker hjerteligt, inden de betræder de eventyrliges lande, er forurenedesumpe. Signe og Umulius venner: Tilde Tø og kanalvogter Canal Canard anklages for miljø-katastrofen. Nisseparret, deres lille søn Julius III og Nanokbjergs magiske opfinder FindusFundus tager på en farefuld færd til Mandsland for at få hjælp hos den menneskeven, som Umulius har flyvebrevet (mailet) med. En farefuld rejse for at redde vennerne og hele verdens balance. Man kan ikke redde verden fra en scene, men forestillingen giver et eventyrligt bud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php