Big Band Jazz i Musikkens Hus på lørdag

24. november 2009
Jazz i Musikkens Hus med Yellow Mellow
, FAUB (Fyns Ungdoms Big Band) og solister.
 

Lørdag den 28. november kl.14 fejrer Svendborg Musikskole 40- års jubilæet med et brag af en jazz koncert. Det sker i Musikkens Hus, Dronningemaen 57 hvor musikskolens all most big band ”Yellow Mellow” og FAUB spiller. ”Yellow Mellow og deres leder, Heine Fich Jespersen, har inviteret en række af orkestrets tidligere medlemmer som solister ved denne koncert. Der er lagt op til sang-, saxofon-, og trompetsolister af høj klasse. Bandet spiller et varieret repertoire der spænder fra swing til funk.
 

Fyns Ungdoms Big Band (FAUB) er et elite bigband for unge fynske musikere i alderen 15-25 år, hvoraf mange siden går henne og bliver morgendagens professionelle musikere.
I Fyns Ungdoms Big Band kan de prøve kræfter med bigband disciplinen på et højt niveau. Der spilles moderne såvel som det klassiske bigband repertoire. Orkestret ledes af Torben Sminge der har mange års erfaring som professionel musiker og dirigent. Han modtog Fyns Amts Musikpris i 2006. Han er desuden en eftertragtet studietekniker, daglig dirigent for Tip Toe Bigband, samt underviser på Det Fynske Musikkonservatorium.Orkestret er støttet af Kulturregion Fyn.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


ÅBNER SNART I TINGHUSET!
Find os også på Facebook

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php