Rekord stort antal YE elev virksomheder i Svendborg

29. november 2009


www.svend-es.dk


Der er rigtig meget fokus på innovation og iværksætteri i denne tid. Uge 47 er den internationale iværksætteruge, hvor temaet er ”Maximer dit Potentiale” og mens vi kan læse om, at iværksætterne mangler penge i denne tid, så har ungdomsuddannelser travlt med at uddanne iværksættere.
 


Young Enterprise Fyn
 
har klar med dette skoleårs første messe. Eleverne på Vestfyns Handelsskole, Svendborg Erhvervsskole, Odense Tekniske Gymnasium, TietgenSkolen, Nyborg-Kerteminde Handelsskole har siden august arbejdet hårdt med deres nye produkter.


Sidste år havde vi 55 YE virksomheder til den første messe, men i år har vi 80 YE virksomheder, ca 320 elever, og det er rekord for vores område. Vi glæder os gevaldigt til dette store arrangement som foregår på Svendborg Erhvervsskole torsdag d. 26. november kl. 10.00
 

Vinder virksomheden modtager en kontant præmie på kr. 3.000,-, mens nr. 2 og 3 får henholdsvis kr. 2.000,- og 1.000,-. Det er Borgmester Lars Erik Hornemann som overrækker præmierne til vinderne. Disse virksomheder er også garanteret en plads til den nationale messe i Rosengårdcentret i 11. februar 2010.
 

For yderligere information kontakt: Regionsleder Michael Fjeldsted, 20 14 36 75,
mfpe@tietgen.dk
Eller Liv Grønvall Heide-Ottosen, 25577056,
lgh@svend-es.dk
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Lokale annoncer


Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg – LIVE

Spillestedet Harders Møllergade 36 T.62213090 


Frederiksø - Svendborg

Fejl på siden!

Giv mitsvendborg.dk besked på: cj@mitsvendborg.dk

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php