Svendborgs borgere valgte børnene

16. januar 2010


Borgmester Curt Sørensen (A) med Per Buks maleri, som blev malet på årets nytårskur. I Borgerservice kan man se billedet og give et bud, som ubeskåret vil gå til Børns Voksenvenner. Auktionen lukker 1. marts.
(Foto: Geir Haukursson) 

På en iskold dag trak Svendborg Kommunes årlige Nytårskur mange gæster til. Kommunen åbnede dørene til byrådssalen, hvor der var dækket op med mousserende vin og kransekage til de mange fremmødte gæster og levende musik. 

Men Nytårskuren indeholdte også et alvorligt element. 2010 er det europæiske år for bekæmpelse af fattigdom og social ulighed. I den anledning malede Per Buk et billede, som er på auktion til et godt formål.
 

– De fremmødte borgere valgte med mere end halvdelen af stemmerne, at Børns Voksenvenner i Svendborg skal have glæde af de penge som kommer ind for billedet. Valget stod mellem tre gode formål – Børns Voksenvenner, Tur/Retur og Kirkens Korshær, siger informationskonsulent Søs Grützmeier, Svendborg Kommune.  

Børns Voksenvenner skaber kontakt mellem voksne og børn.  Voksne der gerne vil give lidt af deres tid, og børn der mangler en voksen ven. Den voksne bliver en støtte for barnet og et supplement til barnets egen familie. Foreningen mangler især mandlige voksenvenner.  

I Borgerservice kan man se billedet og give et bud. Auktionen lukker 1. marts.  

Der ligger i øjeblikket et bud på 4500 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php