Danmarkspremiere på film-online

2. februar 2010

Sydfyns Intranet giver alle sine Fibernetkunder gratis adgang til mere end 500 danske og internationale topfilm i hele februar måned.

Stjernebesatte film med Al Pacino, Mads Mikkelsen, Nicole Kidman, John Travolta, Meryl Streep, Anders W. Berthelsen og Paprika Steen er blot nogle af de mange filmstjerner der kan opleves, hvis man har fibernet via Sydfyns Intranet.
 
-Vi har lige gennemført en tv-undersøgelse blandt vores kunder og dét alle ønsker sig allermest er frihed til at vælge efter egen interesse siger Tina Holm Mikkelsen, Markedschef på Sydfyns Intranet og fortsætter:

-Nu giver vi alle vores kunder en hel måned med gratis film via Internettet i februar. Så kan alle se deres favoritfilm lige når det passer dem. Vi er overbeviste om, at mange vil se dette som et rigtig godt alternativ til traditionelt TV, siger Tina Holm Mikkelsen. Alle Sydfyns Intranets kunder får vejledning via brev.
 
De mange kunder får samtidig lejlighed til at prøve noget af det som Internet via Fibernet virkelig kan – nemlig at sende film meget hurtigt og i højest mulige kvalitet. Hvis man gerne vil se film i DVD og Blu-Ray- kvalitet via Internettet bliver forskellen tydelig i forhold til andre teknologier.
 
De mange film sendes i højkvalitet og streames direkte til ens computer, både PC eller MAC. Med et HDMI eller VGA kabel, kan man let koble sin computer til sin Fladskærm og så kan man se filmene på stuens TV-skærm.
 
Sydfyns Intranet er gået i direkte samarbejde med danske filmfolk, via distributionsselskabet Movieurope, der medejes af bl.a. Bille August, Susanne Bier, Peter Aalbæk Jensen og Erik Clausen.
Ved at filmene kommer ”lige fra klippebordet” og direkte ud i stuerne, skæres en hel masse fordyrende mellemled fra. Så bliver der flere penge til filmfolkene til at lave flere og bedre film.
-Vi er utroligt glade for at have indgået samarbejdet med Sydfyns Intranet. At Sydfyn bliver de første i verden til at få de danske filmperler, og endda ganske gratis, i en hel måned, er jo fantastisk i lille Dannevang siger Peter Aalbæk Jensen, Filmkøbmand i Zentropa.
 
Sydfyns Intranet deltager også på messen Gør Din Bolig Bedre i SG-hallen, d. 27 og 28. februar, hvor Movieurope også vil være til stede og hvor man kan høre nærmere om film online.
 
-Vi håber alle vil nyde de mange super gode film og rigtig få gavn af deres Fiberforbindelse, slutter Tina
Holm Mikkelsen, Sydfyns Intranet.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php