Fastelavn – Agenter – Pandekager og Manga

4. februar 2010


Biblioteket på bloggen


– Februar-aktiviteter for børn og unge på Svendborg Bibliotek  

Fra mandag den 1. februar er der gratis billetter til aktiviteter for børn og unge på Svendborg Bibliotek i februar måned.  

FASTELAVN
Søndag den 14. februar kl. 11 inviterer Svendborg Bibliotek børn på 3-10 år, forældre og bedsteforældre til fastelavn. Mød meget gerne op udklædt –og gerne som agenter! Vi skal synge, slå katten af tønden og bide til bolle! Der vil være saftevand og boller til børnene og kaffe/the til de voksne. Præmie til flottest udklædte. 

Mandag den 15. februar kl. 15 er der Fastelavnsarrangement på Skårup Bibliotek ligeledes med tøndeslagning, fastelavnsboller og præmie til bedst udklædte.
  

BIBLIOTEKETS TOPAGENTER AFSLØRER DERES TOP SECRET BØGER, FILM OG SPIL!
Mandag den 15. februar kl. 15.30 afslører bibliotekets top secret agentkorps deres hemmelige favorit agentbøger, agentfilm og agentspil! Vi optager klip til  Ramasjang via web-cam.Arrangementet er for de 10-15-årige, varer en time, og man møder bare op!  

PANDEKAGEDAG
Tirsdag den 16.2. inviterer bibliotekerne i Gudme, Landet, Stenstrup, Thurø og Vester Skerninge til hyggelig pandekagedag for børn på 4-10 år med deres foældre og bedsteforældre. Her kan I bage pandekager, læse eller høre pandekagehistorier og måske tegne pandekagefigurer – sammen med et par lokale seniorer. Så tag dit barn eller barnebarn ved hånden og besøg dit lokale bibliotek! I tillæg til arrangementet er der en national skrivekonkurrence, hvor børn under 16 år kan skrive en historie, hvori der indgår minimum én pandekage – læs mere på www.pandekagedagen.dk
Det er gratis at deltage, man kommer bare forbi, dog skal børnegrupper tilmelde sig inden dagen på det pågældende bibliotek – tilmeldingsfrist tirsdag den 9.2.  

AGENT PÅ SPIL!           
Mandag den 22. februar kl. 16-19 skal der spilles agentspil! Er du mellem 12 og 16 år så tag dit sejeste agent outfit på og mød op på biblioteket og dyst med andre unge i forskellige spil – på pc, Wii og bræt. 

TEGN MANGA i VINTERFERIEN!
I skolernes vinterferie inviterer biblioteket tegneglade børn og unge til manga-workshop.Tirsdag den 23.2., onsdag den 14.2. eller torsdag den 25.2. kan man lære at tegne manga.To dygtige mangategnere vil undervise og inspirere børn og unge i mangakunsten. Det er kl. 10-12 for de 8-11-årige og kl. 13:00-15:00 for de 12-16-årige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php