Ung Jazz semifinale i Svendborg

3. februar 2010


Lars Fiil Kvartet dyster mod to andre om en semifinaleplads i Ung Jazz 2010 på Arne B. på torsdag den 4.februar.
www.giantsteps.dk

Vinterjazzen i Svendborg er fortsat i fuld gang – og i denne uge er der noget helt specielt i vente. Giant Steps er nemlig blevet udpeget som værter for semifinalen i den årlige musiktalentkonkurrence Ung Jazz, og torsdag aften d. 4. februar er musikforeningen
så klar til at byde indenfor til denne spændende begivenhed, hvor tre bands Idiopunk, Foyn Trio og Lars Fiil Kvartet, med en lille koncert hver, skal kæmpe om at blive nummer et. Og mon ikke der vil være masser af forventninger, sved i håndfladerne og en kriblen i maven, når der skal dystes om en finaleplacering. Udsigten til opmærksomhed og efterfølgende koncerter i en branche, hvor der ofte bliver kæmpet om pladserne, kan vel sætte gang i adrenalinen hos de fleste.
 
Semifinalisterne udvælges af brancheorganisationen JazzDanmark, og det bliver desuden en kompetent dommerkomite herfra, som tager turen til Svendborg for at finde det rette orkester, der skal gå videre til den endelige finale senere på foråret i Copenhagen Jazzhouse. Men publikum skal også lege med og uddele deres helt egen pris til et af de medvirkende orkestre – så Giant Steps opfordrer svendborgenserne til møde op på Arne B og være med i denne musikalsk gyser, der tidligere har udløst priser til kendte jazznavne som f.eks. JazzKamikaze, Jonas Westergaard, Søren Kjærgaard, Jeppe Gram og Jakob Bro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php