Børn i bevægelse

5. februar 2010

Børn skal bevæge sig minimum 60 minutter om dagen. Sådan lyder den officielle anbefaling, og bl.a. derfor har Svendborg Kommune udarbejdet en bevægelsespolitik. Den skal give børn og unge de bedste muligheder for at få bevæget sig i dagligdagen.  

– Målet er, at børn i Svendborg Kommune følger de officielle anbefalinger og bevæger sig minimum 60 minutter om dagen. For at sikre det mål har vi udviklet et undervisningsforløb over fire dage, siger chefkonsulent Elise Hansen, Svendborg Kommune.
 
Undervisningsforløbet sætter fokus på kompetenceudvikling, videndeling og personalets rolle i arbejdet med børn og forældre.
 

– Det er dejligt at se, at 59 medarbejdere har vist interesse for undervisningsforløbet. Deltagerkredsen spænder fra dagpleje, vuggestuepersonale til SFO og klubpersonale, fortæller chefkonsulent Elise Hansen, Svendborg Kommune.
 

Undervisningsforløbet foregår på Skårup Seminarium fra 1. februar til 19. april.
 

Yderligere information:
Elise Hansen, chefkonsulent i Svendborg Kommune, telefon 2927 3075

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php