Valravn på Harders den 12.februar

8. februar 2010


Musikerne i Valravn stammer fra Danmark, Færøerne og Island.
www.valravn.net
www.myspace.com/valravn
www.facebook.com/valravn


SÅ ER DE HER IGEN:
 

VALRAVN
  
 

Spillestedet Harders præsenterer:
LØRDAG DEN 12.02. kl.20:00
 

Valravn (DK/FO) er et musikalsk barn af det Norden de kommer fra. Altid med lyden af de åbne vidder, de store  have, de høje himle og de lyse nætter som markant understrøm i musikken. På deres netop udkomne andet album, ”Koder på snor”, tager Valravn nye skridt imod en endnu mere personlig musik, der nok bærer sine rødder med sig  men i ligeså høj grad er født af både nuet og fremtiden.

Hvor debutalbummet primært var fortolkninger af traditionelle nordiske sange, er størstedelen af numrene på ”Koder på snor” skrevet af bandet selv, hvilket giver musikken mere kant og endnu mere af den tågede og magiske stemning, der er et af Valravns særkender.

Både live og på cd er den karismatiske færøske sangerinde Anna Katrin Egilstrøð det fortællende centrum i Valravn – og den perfekte guide ind i den mentale og musikalske rejse i åbne landskaber, der er bandets fundament. Med udgangspunkt i den blålige og længselsfulde nordiske tone – og altid med en sjælden og særdeles virkningsfuld dynamik i musikken, der bevæger sig fra stilhed til storm, med samme naturlighed som havet rejser sig med tidevandet.

Valravn debuterede i 2007 med albummet ”Valravn”, hvor blandingen af elektronik og nordiske folk-rødder tog både publikum og medier med storm. Albummet blev nomineret til  tre Danish Music Awards og er udgivet i en lang række lande i Europa. Valravn har de sidste par år turneret intensivt over hele Europa – og har undervejs givet koncerter i Holland, Belgien, Frankrig, Schweiz, Tyskland, Irland, Finland, Sverige, Norge, Færøerne, Island, Polen og Tjekkiet.

I september 2009 udgav Valravn deres længe ventede andet album kaldet ”Koder på snor”. Titlen er inspireret af superstrengs-teorien om altings sammenhæng i den universelle orden: ”Skubber til plader de flår mig i stykker/Smelter som lava ind i verdens kerne”; som det hedder i titelnummeret. Albummet er udgivet i UK, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland, Danmark, Færøerne og Norge.

Valravn er:
Anna Katrin Egilstrøð: vokal, percussion, electronics
Martin Seeberg: fløjter, bratsch, vokal
Søren Hammerlund: mandola, drejelire, nøgleharpe
Juan Pino: davul, hammered dulcimer, percussion
Christopher Juul: keyboards, samples, electronics

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php