Verdensfreds Kafe på Svendborg Bibliotek

6. februar 2010


Biblioteket på bloggen


Verdensfreds-Kafe på Svendborg Bibliotek
Søndag d. 7.  februar
kl. 14-16
Gratis adgang


Der er Verdensfreds-Kafé på Svendborg Bibliotek søndag eftermiddag d. 7.  Februar. Det er et led i bibliotekets søndags arrangementer i voksen-regi med temaet ” det er søndag – og der er noget til kaffen”.  Temaet er fred og hvordan vi kan være med til at skabe fred i verden bl.a. ved hjælp af nationale og internationale netværk. 
Arrangementet bliver en blanding af musik, debat og indlæg om emnet og alle er velkomne til at komme med deres mening. På musiksiden vil Martha Andrade, Jens Holgersen og Kirill Gedde underholde og publikum  må gerne tage deres  instrument med og deltage i en jamsession.  Debatindlæg er ved Lasse4fred, også kendt som Lars Griffelglad, David Moodie og Masoum Moradi.
Der er gratis adgang til arrangementet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php