Storvildtjagt på Naturama

9. februar 2010www.naturama.dk

Download:
Naturama Foredragsfolder


Storvildtjagt på Naturama
Lars Storgaard fra Limpopo Travel er storvildtjæger og har gennem de sidste 25 år været på talrige jagtture til Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Torsdag d. 11. februar kl. 19-21 er der lagt op til spændende jagthistorier fra bøffel- og elefantsafarier. Hør bl.a. om den gang, hvor Lars og en mindre gruppe sneg sig ind på en flok elefanter, heriblandt en god tyr. Pludselig ændrede vinden retning, og elefanterne fik færten af gruppen. Elefantflokken vendte rundt, og de jagede var nu Lars og gruppen af jægere. Foredraget ledsages af flotte billeder.  

Naturfaglige foredrag
Foredraget er en del af en større foredragsrække på Naturama. I alt 13 foredrag forår og efterår. Temaerne spænder vidt. Fra rovdyr, flagermus og hundens adfærd til menneskeaber, naturfolk og isbjørne. Blandt de øvrige foredragsholdere er Vagn Lundbye, Rane Willerslev og Magnus Elander.
Se alle foredragene på www.naturama.dk  eller download foredragsfolderen her på mitsvendborg.dk
 

Billetpriser

Prisen er 60 kr. pr. foredrag inkl. kaffe og kage. Klubpris: 30 kr. pr. foredrag. Billetter til foredragene sælges i Naturamas billetsalg tirsdag-søndag kl. 10-16. Billetter kan også reserveres på Tlf. 6221 0650.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php