Koppelfamilie gæster Svendborg

9. februar 2010


www.giantsteps.dk

Musikerne Anders Koppel (Hammondorgel), Benjamin Koppel (sax) og Flemming Quist Møller (percussion) gæster Giant Steps torsdag d. 11. februar nærmere bestemt på Arne B. Og
der er vel næppe tre musikere med et så tæt og nært slægtskab som trioen her. De har på kryds og tværs arbejdet sammen i noget nær en menneskealder – i hvert fald m.h.t. Anders Koppel og Flemming Quist Møller, der begge i årevis har turneret med det legendariske ensemble Bazaar. Den yngre Benjamin Koppel har nu heller ikke ligget på den lade side. Han har allerede spillet med mange store internationale jazznavne, udgivet mere end 25 albums på sit eget selskab Cowbell og er blandt de mest prisvindende danske musikere i sin generation.
 
Store musikalske personligheder som i denne konstellation bevæger sig
umærkeligt igennem forskellige genrer og stilarter, mellem komposition og improvisation. Et tvist af jazz, mambo og brasiliansk choro nænsomt blandet op med den klassiske musiktradition flyder ubesværet fra det garvede trekløver. Udtrykket er usædvanligt og vedkommende, stemningen fascinerende og ganske særegen. Det hele bundet sammen af en sjælfuld samhørighed og den karakteristiske lyd, der med orglet som omdrejningspunkt samt den melodibærende saxofon logisk samles af et opfindsomt percussionspil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php