Peter Aalbæk serverer ‘En med det hele’

19. februar 2010


Filmbossen Peter Aalbæk er særdeles glad for den succes det er at sende film over Internettet ud til de mange tusinde folk på Sydfyn.
www.sef.dk

Sydfyns Elforsyning er traditionen tro med på årets messe i SG-hallen og i år har Susanne Bøjen en rigtig god nyhed med til de sydfynske boligejere. Det er nu muligt for boligejere, der skal renovere deres bolig, at få en hjælpende hånd. For hver kWh der spares i forbrug i energi udløser et tilskud på 25 øre fra Sydfyns Elforsyning. For at komme i betragtning, skal forbedringen give en årlig besparelse forbruget af energi på min. kr. 500,- kan komme i betragtning.
 
Sydfyns Intranet deltager også i år – og har en sand nyhed med til alle lokale filmelskere: Film online.  I samarbejde med Movieurope tilbyder vi nu alle vore kunder online film – film direkte fra filmmagerne – direkte fra hjertet.

Nu er det muligt at se film på sin bærbare, pc’en eller på din fladskærm –så der er ingen grund til at gå uden for din hoveddør for at leje en film. På Sydfyns Intranets stand kan du også møde Expert og Movieurope.

Movieurope tilbyder Europas største udbud af prisvindende spillefilm, dokumentarer og kortfilm. Der er altid 500 film tilgængelige og Movieurope har specialiseret sig i at tilbyde det bedste fra den europæiske filmskat – samt de største nyheder fra Hollywood. Movieuropes direktør Niels Aalbæk Jensen uddyber:

– Movieurope er filmmagernes egen distribution, og sikrer dermed en højere fortjeneste til filmproducenterne. Det betyder flere og mere spændende film til dig.
 
Filmbossen Peter Aalbæk er særdeles glad for den succes det er at sende film over Internettet ud til de mange tusinde folk på Sydfyn

– Jeg følger udviklingen og er rigtig glad for at det netop er Sydfyn der gået forrest med udviklingen”.
 
Også Markedschef fra Sydfyns Elforsyning, Tina Holm Mikkelsen, er glad for samarbejdet

– Vi synes, at Movieuropes miks af populære og skæve film fra ind- og udland er rigtig godt og er et godt match til det Sydfynske, hvor der er stor lokal interesse for filmproduktion. Desuden giver Movieurope mulighed for at se de film, der ikke når ’mainstream’ biografernes lærreder og uanset om du trænger til lidt afslapning foran kukkassen eller om du har lyst til at brødføde hjernen, har Movieurope et stort udvalg. På messen fortæller Sydfyns Intranet om det nye Surf+film – 20/20 internet + Gold filmabonnement – og selvfølgelig de øvrige fibernetpakker.
 
Expert vil fortælle og vise hvordan du kan koble din fladskærm til din internetforbindelse – sådan helt praktisk, hvordan gør man – Movieurope fortæller om hvilke muligheder online film giver dig – og har et messekup til de friske: En måneds Gold filmabonnement (400 film online) for kr. 20,- (normalpris kr. 119,-)
 
Alle, der køber fra Sydfyns Intranet, Movieurope og Expert inden søndag kl. 15.00 får udleveret en ‘pølsekupon’ til ‘en med det hele’ – serveret af filmbossen Peter Aalbæk himself.

Kuponen kan KUN indløses i Mogens Millings pølsevogn foran SG-hallen søndag d. 28. Februar 2010 mellem kl. 14-15.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php