Varm verdensmusik med Basiru Suso & Mikkel Nordsø

25. februar 2010


Basiru Suso og Mikkel Nordsø optræder sammen i aften ved Giant Steps arrangement.
www.giantsteps.dk

Skal vinterferien stå på musikalske aktiviteter, så lokker musikforeningen Giant Steps med et spændende tilbud torsdag d. 25. februar på Arne B. Her kan man beruse sig i masser af varme og farverige toner fra en af landets bedste koraspillere herboende Basiru Suso. Når han griber sit
21- strengede instrument, åbner der sig straks et smukt eksotisk klangunivers – og publikum bliver let og elegant ført på vej ledsaget af mesterens virtuose spil.
 
Det er verdensmusik på topplan, og sammen med Susos nye band bliver det ganske enkelt til afrofusion i verdensklasse. Fra den nye CD The World Alive, som blev nomineret i kategorien Årets Album ved Danish World Awards 2009, får tilhørerne denne aften et sandt bombardement af sprudlende, fantasifulde melodier tilsat et vildnis af intense, dansende rytmer.
 
Guitarlegenden Mikkel Nordsø leger med og tilfører musikken den rette saft og kraft, som kun han kan levere. En alsidig og original kunstner, der elsker fusionens mangfoldighed, og i selskab med kvartettens to øvrige medlemmer, den fynske bassist Niels Ryde samt trommetalentet Malick Jagne, kendt fra samarbejdet med bl.a. Moussa Diallo, Palle Mikkelborg og det lokale Jakadaba Orchestra, er der dømt superkoncert i Svendborg.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php