Støt børnene – byd på en Buk

27. februar 2010

Læs også: Svendborgs borgere valgte børnene

5000 kr. direkte til Børns Voksenvenner i Svendborg. Det beløb er de nu garanteret. Spørgsmålet er, hvad auktionen ender på, når sidste bud er tikket ind.  

Under årets Nytårskur malede Per Buk et maleri, hvor stemningen, gæsterne og musikken inspirerede kunstneren til værket. Og hvem er det så, der har højeste bud i øjeblikket? Ja det er borgmester Curt Sørensen.  

– Det er et smukt billede og en god sag. Desuden indeholder maleriet en personlig historie for mig, da det er malet under min første nytårskur som borgmester i Svendborg, siger borgmester Curt Sørensen, Svendborg Kommune. Han har budt på billedet som privatperson.  

Du kan se maleriet i Borgerservice på rådhuset. Her er det også muligt at overbyde borgmesteren. Du kan også sende dit bud på mail til dirmtd@svendborg.dk   

Auktionen udløber 1. marts, hvorefter pengene for maleriet bliver overdraget til Børns Voksenvenner.  

Børns Voksenvenner skaber kontakt mellem voksne og børn. Voksne der gerne vil give lidt af deres tid, og børn der mangler en voksen ven. Den voksne bliver en støtte for barnet og et supplement til barnets egen familie. Foreningen mangler især mandlige voksenvenner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php