“Nowruz” iransk nytårsfest på Svendborg Bibliotek

28. marts 2010


Biblioteket på bloggen


“Nowruz”  iransk nytårsfest på Svendborg Bibliotek Tid og sted:  fredag d. 9. april,  kl. 18-22.30, på Svendborg Bibliotek
Gratis adgang


Fredag aften d. 9 april er der iransk Nytårsfest, også kaldet “Nowruz”,  på Svendborg Bibliotek. Et arrangement som også fandt sted sidste på biblioteket  med bragende succes og mange mennesker.  Nytårsfesten som er arrangeret og udtænkt af Banafsheh og flere iranske kvinder byder på mange spændende oplevelser for sanserne. Der vil bl.a. være smagsprøver på forskellige iranske retter kreeret af  8 iranske familier og alle får muligheden for at smage på den eksotiske mad.  Desuden vil et band fra København, som hedder Tanin, optræde med deres traditionelle iranske musik og der skal danses “Bandari,  en dans fra det sydlige Iran.  Farima, som er en ung iransk pige,  vil fortælle om historien bag iransk nytår. En iransk mand,  som hedder Vahid, fortæller om de 13 dage omkring iransk nytår hvor folk har fri og om den sidste dag hvor festen eller  Nowruz finder sted.
Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php