Investorgruppe dropper Svendborg Hallerne

27. marts 2010


– Vi beklager politikernes beslutning men tager den naturligvis til efterretning, og det er grunden til, at vi nu tager skridt til at opløse investorgruppen, siger Steffen Larsen, direktør for UDSYN og talsmand for den samlede investorgruppe.

Private investorer har længe stået klar med 20 millioner kroner. Nu vælger investor-gruppen at opløse ”multiarena”-puljen.
 

Gruppen af private investorer bag Svendborg Hallerne vælger at opløse investeringspuljen på ca. kr. 20 millioner kroner til byggeriet.
 
Det sker efter at et enigt Kultur- og Planlægningsudvalg den 16. marts 2010 besluttede at udskyde planerne om en ny opvisningshal på Ryttervej på ubestemt tid.

– Vi har som private investorer stået klar længe, og vi har ikke – som det har været nævnt i medierne – bedt om 3-4 års tænkepause, fastslår Steffen Larsen, direktør for UDSYN og talsmand for den samlede investorgruppe.
 

– Vi er ikke sprunget fra det løfte, vi gav i 2007. Hverken finanskrisen eller GOG Svendborg TGIs konkurs har rystet vores vilje til at støtte projektet, som efter vores opfattelse havde gode perspektiver, siger han.
 
Helt frem til politikernes beslutning i sidste uge har investorgruppen været klar til at løfte sin del af projektet, men nu ser de private investorer ikke længe nogen grund til at opretholde investeringspuljen.
 

– Vi beklager politikernes beslutning men tager den naturligvis til efterretning, og det er grunden til, at vi nu tager skridt til at opløse investorgruppen, siger Steffen Larsen.
 


FAKTA
En gruppe private investorer har siden 2007 givet tilsagn om en samlet investering på ca. 20 mio. kr. i Svendborg Hallernes etablering. Investorerne var Bowl’n’Fun, Fionia Fond, Hotel Svendborg, Fonden for Svendborg Sparekasse, UDSYN, Mac Baren Tobacco, Hotel Ærø, Nybolig, Tryk Team, Købmand Johan Bille Wiggers, Sydbank, Nordane Shipping, Bakkekildegård Tagdækning, SH Group, Andelskassen Oure – Vejstrup og O.V. Engstrøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php