Cittaslow Svendborg er Frankensteins monster

29. maj 2010


Gå til blogindlægget: Cittaslow Svendborg er Frankensteins monster
Download blogindlægget i en pdf.

Ikke alle er lige begejstrede for Svendborgs håndtering af medlemskabet af Cittaslow bevægelsen – livsformen med fokus på et langsommere tempo, menneskelighed og hvor økologisk levevis vægtes højere end produktivitet og hurtighed. Således har blogger Ivan K. skrevet på sin blog indlægget Cittaslow Svendborg er Frankensteins monster, og hvor Svendborg Kommune får nogle drøje hug for manglende evne til at skabe den folkelige forankring i Cittaslow filosofien. I blogindlægget skriver Ivan K. bla:

“Der er virkeligt blevet arbejdet:
Bag lukkede døre, i lukkede miljøer. Hvor er den folkelige forankring i noget af det ovenstående? Hvor tages der ægte og åbne initiativer til noget som helst? Snak, møder, ekstern forskning, udlandsrejser, messedeltagelser. Intet andet end varm luft for den almindelige borger”.

Læs mere om Cittaslow i Svendborg på Cittaslow bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php