Velkommen til det store ostebord

27. maj 2010


Søren Westh fra Noma, restauranten der netop er kåret til verdens bedste, og den lokale kok fra Torvet Anders Granhøj er med til at bedømme ostene ved Nordisk Ostefestival på lørdag i Svendborg.

Læs også: 12 millioner til branding af dansk gastronomi

Kan du lide ost? Så bør du kigge forbi Nordisk Ostefestival lørdag den 29. maj. Maritimt Center på havnen i Svendborg vil mellem 10.00 og 15.00 være et paradis for alle, der er glade for ost.  
 
– Det er gratis. Man skal bare møde op, og så vil man opleve et højgastronomiske ostemarked. Der kommer så mange spændende og forskellige oste til Svendborg på lørdag, at jeg oprigtigt kan kalde det en unik chance for oste-elskere, fortæller Mikael Hansen, leder af Kulinarisk Sydfyn.
 
Den Nordiske Ostefestival er en årlig tilbagevendende begivenhed i Svendborg, hvor et ekspertpanel kårer de bedste nordiske oste fra gårdmejerier. I år er bl.a. Søren Westh fra Noma, restauranten der netop er kåret til verdens bedste, og den lokale kok fra Torvet Anders Granhøj med til at bedømme ostene.  
 

For de interesserede er det muligt at købe sig adgang til at smage de samme oste, som der bliver bedømt. Man kan også blot nyde det unikke ostemarked og lade sig friste.   
 

På dagen vil der foruden nordiske oste blive solgt en lang række tilbehør til ost såsom chutney, honning, brød, oliven, nødder, kompot, vin og øl.
 
Og igen i år er der en gratis ostesmagning – for børn der tør.
 

Yderligere information:
Kulinarisk Sydfyn ved Mikael Hansen, tlf. 6022 2782
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php