Fuglenes dag i Nørreskoven på Tåsinge.

29. maj 2010For de morgenfriske er der på søndag den 30. maj mulighed for at opleve en meget flot koncert i Nørreskoven. Nu har også sangfuglene, der har overvintret i Afrika, nemlig sluttet sig til koret af fuglestemmer, der kan høres når Niels Bomholt og Arne Bruun er guider på en 3,5 km. tur rundt i Nørreskoven. Her kan man høre om fuglenes ferie i Afrika, få sat navn på stemmerne og kigge med, når der sluttes af med at se nærmere på de mange vandfugle i søen bag Valdemarsslot. Turen starter kl. 5 ved P-pladsen ved Nørreskovvej 500 meter SV for Valdemarsslot. Kikkert og fodtøj til en gåtur på ca. 3,5 km, er værd at huske, siger Arne Bruun fra Svendborg Kommune, der har arrangeret sammen med Dansk Ornitologisk Forening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php