Skærp sanserne!

30. maj 2010


www.zten.dk

Download folderen: Latinerkvarterets små oaser
 

Latinerkvarterets små oaser kan nu snart fejre to års fødselsdag. Dette med en ny udgave af folderen “Latinerkvarterets små oaser”, som sætter fokus på “latinerkvarteret” i Svendborg midtby.

Udgiver af “Latinerkvarterets små oaser” Steen Georg fortæller:

“Et Latinerkvarter er jo strengt taget en betegnelse for området omkring et universitet, men på grund af tidernes ugunst er der desværre endnu ikke blevet bygget et universitet i Svendborg. Når vi så alligevel har et Latinerkvarter her i byen, skyldes det et privat initiativ, som efterhånden har to år på bagen.Latinerkvarteret er en løs sammenslutning af butikker med “Latinerkvarters-præg”, altså små, hyggelige ejerdrevne værkstedsbutikker på billige adresser med et unikt vareudvalg og en fælles geografisk beliggenhed. Sammenslutningen udgiver en lille turistfolder med et kort over kvarteret og lidt generel information, samt en fortegnelse over de deltagende virksomheder.Rigtig mange svendborgensere har efterhånden haft glæde af oversigten, og mange udenbys turister bruger den bevidst til en en-dags udflugt med familie, venner eller firmaet, som guide til en rundtur ud over det sædvanlige, gerne afsluttet med en god frokost.

I 2010 omfatter Latinerkvarteret 10 butikker og gallerier, sidste skud på stammen er den erfarne kurvemager Agnete Diemer, som åbner en lille butik på Gåsetorvet med spændende lampedesigns i bl.a. håndgjort papir og flet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php