Gorilla Park Svendborg i Stenstrup parat til at slå dørene op

25. juni 2010www.gorillapark.dk
www.lag-svendborg.dk


Den 2. trætopsbane i Danmark er parat til at åbne dørene for publikum den 10. juli 2010. Med de nødvendige tilladelser fra Skov- og Naturstyrelsen samt Svendborg Kommune, er Anders og Lars Ulrich fra Skjoldemose i Stenstrup nu parate med banen, som kan bidrage til mange spændende timer i trætoppene i skoven for børnefamilier og også det voksne publikum.

LAG Svendborgs bestyrelse har imødekommet projektet med næsten en halv million fra Landdistriktsprogrammet.

-Det er et nytænkende og anderledes projekt, som LAG Svendborg har indstillet til at modtage tilskud fra Landdistriktsprogrammet, siger formanden for LAG Svendborg, Kurt Sorknæs –
-et projekt, som vi forventer både vil skabe arbejdspladser men også vil være et attraktivt tilbud til såvel turister som egnens beboere.


Anders Christian Ulrich fra Skjoldemose Skovbrug siger om projektet.

-Vi er enormt spændte på hvorledes Sydfynboerne tager konceptet til sig. Vi er naturligvis meget begejstrede selv og glæder os til at invitere lokale borgere og turister på en helt ny og enestående oplevelse i naturen.

Ikke nok med at selve projektet skaber arbejdspladser, så har det også skabt nye opgaver til de lokale virksomheder.

Den glade kok i Stenstrup levere maden til banebyggerne i skoven, der bliver lavet reklamefilm med en lokal fotograf, skuespiller og instruktør – heriblandt Desiree Ulrik, som også er i gang med projektet ”The Natural Disaster” (også et projekt støttet af LAG Svendborg) og det lokale medie Radio Diablo i Svendborg står for radioreklamekampagnen. Og ikke mindst, så vil mange lokale hjælpe til i forbindelse med forberedelserne af åbningsdagen, hvortil serveringen også leveres lokalt.

Er du interesseret ifølge med i hvordan banen er blevet bygget, så viser TV2 Fyn indslag om “bag om” parken den 23. juni kl. 19.30.

Se kort indlæg om “Mystik om Gorilla på Sydfyn” http://www.tv2fyn.dk/video/31671.

Er du interesseret i at vide mere om Gorilla Park Svendborg – så kig på deres hjemmeside www.gorillapark.dk,  som går i luften den 22. juni 2010.

Læs mere om projektet i dette link:
http://lag-svendborg.dk/projekter/projekter-i-2010/skjoldemose-klatrepark/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php