Ny kommunal tandplejeklink på Toldbodvej

26. juni 2010


Her kommer en ny kommunal tandplejeklinik til at ligge om halvanden år. Billedet viser området på Toldbodvej hvor der tidligere lå en Shell servicetation.
(Foto: mitsvendborg.dk)


Om halvandet år står en ny kommunal tandpleje færdig.
Sådan ser fremtidsudsigten ud efter at borgmester Curt Sørensen, Svendborg og direktør Preben Møller underskrev en lejeaftale for nye lokaler til den kommunale tandpleje på Toldbodvej i Svendborg.  
Planen er, at Preben Møller, der ejer arealet på Toldbodvej – hvor der tidligere lå en Shell servicestation – opfører en bygning, hvor Svendborg Kommune lejer sig ind i minimum 10 år.
 

– Det er god dag for den kommunale tandpleje. Med den aftale vi har indgået om et lejemål, har vi sikret gode og tidssvarende forhold for kommunens børn, når de skal til tandlæge, siger Curt Sørensen, og tilføjer, at det også for personalet betyder, at de får nogle rammer, hvor de har mulighed for en god faglig udvikling.
 

Det er håbet, at byggeriet kan gå i gang hurtigst muligt, således at tandplejen kan flytte fra de nuværende lokaler i Tinghusgade omkring jul 2011.
 

Medarbejderne og ledelsen fra Svendborg Kommunes tandpleje har været med i arbejdet med at tilrettelægge hvordan bygningen skal indrettes optimalt til at huse en tandlægeklinik.
 

– Det har været en god og konstruktiv proces. Vi får en rigtig god klinik, som lever op til de krav der er til moderne tandklinikker. Derfor glæder vi os rigtig meget til at tage de nye lokaler i brug, siger overtandlæge Eva Hasholt, Svendborg Kommunes Tandpleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php