Ægte Cittaslow stemning på havnen i week-enden

28. juni 2010


Turistchef Carsten V. Nielsen melder om ca.12.ooo besøgende til Kulinarisk Fødevaremarked her i week-enden.
(Foto: mitsvendborg.dk)
www.kulinarisksydfyn.dk


Se billedserie fra Kulinarisk Fødevaremarked 2010


AF: CHRISTIAN DAN JENSEN
mitsvendborg@gmail.com

Igen i år kunne Kulinarisk Sydfyn melde om stor tilslutning til det tilbagevendende Kulinarisk Fødevaremarked, som her i week-enden for 9. gang blev afviklet på Svendborg Havn.

-Vi har nu fået talt kasserne op, og kan melde at vi nåede lidt færre besøgende end sidste år. Vi har haft ca. 12.000 gæster i løbet af de to dage, hvilket er et lille fald i forhold til sidste år.
Fortæller Turistchef Carsten V. Nielsen til mitsvendborg.dk

Fødevaremarkedet var i år befolket af omkring 150 lokale, nationale og internationale udstillere som var med til at synliggøre og markedsføre fødevarer af høj kvalitet. De mange forskellige producenter og formidlere af kulinariske kvalitetsprodukter er således medvirkende til at skærpe fokus på ”mad med holdninger”. Man kunne blandt andet i år konstatere, at udvalget af økologiske produkter blev rekordstort, hvilket giver et fingerpeg om, at der er en øget tendens i retning af bæredygtig produktion og forarbejdning, og dermed en større  bevidsthed om hvad det er vi spiser.

Næste år kan Kulinarisk Fødevaremarked holde 10 års jubilæum i Svendborg. Den tilbagevendende begivenhed er dermed blevet fast forankret i det sydfynske som en del af hele områdets brand som værende et kulinarisk oplevelsesrigt besøg værd.

-Masser af positive kommentarer fra besøgende og udstillere giver os blod på tanden, – så mon ikke vi kan se frem til et jubilæumsmarked næste år. Siger Carsten V Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php