Ungdomsskole med international profil

22. juli 2010

Svendborg Ungdomsskole har inviteret Europa til international ungdomslejr på Sydfyn.
– På Svendborg Ungdomsskole arbejder vi i øjeblikket med at skabe en mere international profil. I den forbindelse er det vores ønske at afholde en international ungdomslejr i Svendborg fra d. 30. juli til den 7. august 2010. Det er nu muligt takket være økonomisk støtte fra EU, fortæller vicedirektør Cathri Jepsen, Svendborg Ungdomsskole.  
 

Ungdomsskolen har fået bevilliget 300.000 kr. af EU til afholdelse af den internationale ungdomslejr TimeXpress. Ungdomslejren vil bestå af deltagere fra fem europæiske lande.
 

– Et internationalt samarbejde giver os en række spændende muligheder. Vi har inviteret 60 unge fra Danmark, Tjekkiet, Spanien, Tyrkiet og Rumænien til at deltage i lejren. Temaet er Fælles fortid, fælles nutid og fælles fremtid i EU, siger vicedirektør Cathri Jepsen, Svendborg Ungdomsskole.  
 

De unge får mulighed for at præsentere deres kultur for hinanden. Det er bl.a. historie, sprog, musik og mode. Lejren slutter med Den europæiske Dag, som vil indeholde forskellige optrædener og en stemningsfyldt afslutningsceremoni med opsending af balloner, når mørket falder på. 
 

Lejren finder sted på Ungdomsskolen, Abildvej 2, i Svendborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php