Rock ´n roll fest på Drejø den 28.juli

27. juli 2010


Rock-trioen SHAKE spiller til fest på Drejø onsdag den 28.juli
(Foto: mitsvendborg.dk)

www.drejo.dk

Onsdag den 28. juli
kl. 19.00 er der festmiddag i Forsamlingshuset på Drejø.
Entre 170,- incl. dans og rock \’n roll – og tilmelding ved købmanden.
Efterfølgende er der Rock ´n roll fest med SHAKE fra kl. ca. 21 hvor baren åbner, entre 50,-

Svendborgs nye rock-trio SHAKE fik sat fortolkningen af rock ´n roll i krystalklart perspektiv da bandet i foråret spillede debutkoncert i byen. Nu kommer trioen til Drejø og spiller til sommerfesten den 28.juli.

SHAKE er rock ´n roll i begrebets enkle og tydelige udtryk og form – uden så mange dikkedarer. Med en rytmegruppe som kan få selv den mest garvede brolæggerjomfru til at kapitulere i skam, og med skarpe rapkæftede offensive guitar-riff som kasteskyts, kan du opleve den tætbarberede rock-trio ekspedere dig direkte ind i en verden af boogie, blues og real rock ´n roll. 

Fra ”the early years” med Elvis Presley, Little Richard og Bill Hayley over 60érne og 70érnes Creedence Clearwater, ZZ Top og Fleetwood Mac til 80érne og 90érnes David Bowie, Georgia Satellites og Bryan Adams.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php