Giant Steps klar med nye musikalske højdepunkter

30. august 2010


Guitarist og sangerinde Trinelise Væring kan bla. opleves i efterårsprogrammet for Giant Steps.

www.giantsteps.dk

Efter et forår med masser af store musikalske oplevelser og hvor Giant Steps’ 10 års jubilæum satte et eftertrykkeligt punktum på hele molevitten, er den aktive musikforening klar med efterårets mange koncerter.

Og arrangørerne har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene, tværtimod er Giant Steps i fuldt firspring på vej mod nye højder med et sæsonprogram, der kan være svært at komme udenom. For her gemmer sig hver uge det ene mere lokkende tilbud efter det andet.  I alt 21 bliver det til i denne omgang med start torsdag d. 2. september og med en kanonafslutning torsdag d. 16. december. Denne aften sætter publikumsmagneten Giant Steps Dream Jam traditionen tro punktum får årets arrangementer.
 

Arne B i Vestergade er fortsat rammen omkring koncerterne. Svendborgs frodige jazz – og verdensmusikoase vil dermed igen være befolket af landets fremmeste musikere, nye spændende navne og grænsesøgende bands samt anerkendte musikere fra udlandet.Heller ikke de populære Frokostjazzarrangementer den første lørdag i hver måned er glemt. Fire meget attraktive og alsidige orkestre står klar i kulissen – bl.a. Nulle & Verdensorkestret og Danmarks nye store gospelsangerinde Miriam Mandipira. 

Ellers står den på navne som pianisten Carsten Dahl, der gæster Giant Steps med sit nyeband Experience og Santa Cruise, som bl.a. tæller Poul Halberg, Bo Stief og Alex Riel. Derudover vil der være besøg af Thomas Blachman’s The Pulse, Tangoorkestret, Dalia Failtelson, Trine Lise Væring, Fredrik Lundin, Sidsel Vera og mange mange flere. En helt speciel kombiaften med mad og musik fra de varme lande bliver der også plads til. Her kan publikum sætte tænderne i en buffet bestående af kulinariske specialiteter og en farverig dessert i form af det 8 mand store reggae/afrojazz-band Agarfa & Co.  

Det nye efterårsprogram, der igen er støttet af Svendborg Kommune, Statens Kunstråd, Kulturregion Fyn og en lang række lokale sponsorer, kan bl.a. afhentes på Svendborg Bibliotek og Svendborg Turistbureau eller læses på www.giantsteps.dk. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lokale annoncer


NU i byens gårdbutik.
Find os også på Facebook

Kontorfællesskab og mødebooking

Links

Lokale nyheder

  - Få Dit arrangement med

Svendborg RabbitsBlogroll

Artikler og nyheder inden for it

Prøv energiberegneren:


Arkiver

css.php